27 September 2006

Janda juga bisa cantik


ini gambar temen saya.

1 comment:

LieZMaYa -> said...

uluh ni sakituna :D

kumaha damang? nyungkeun widi nga link blog salira :D
di www.liezmaya.web.id hehe